Restauranten

Restauranten ligger tre km nord for Thyregod og ca. 400 m fra vej 176. Huset var oprindeligt skole, bygget i 1919 og nedlagt som skole i 1963 på grund af mangel på elever. 2 elever i første klasse og 2 elever i anden klasse var ikke nok til at holde skolen i gang. Fra 1963 og frem til 1993 var der plejehjem i den gamle skole.

Huset ligger i naturskønne omgivelser, ikke langt fra Rørbæk Sø og Skjern Å. Fra Vesterlund er der ca. 5 km. Man kan køre mod Thyregod og svinge til højre ad Odderbækvej og komme til huset, hvor Odderbækvej krydser Ålbækvej. Fra Rørbæk Sø er der ca. 6 km. Derfra kan man køre ad Kulsøvej og fortsætte ad Ålbækvej, indtil den krydser Odderbækvej.

Restauranten er lille og hyggelig med plads til ca. 70 personer fordelt på 3 lokaler. Vi lægger vægt på kvalitet, friske råvarer og tilfredse kunder.

Ultimo marts 2010 præsenterede vi et helt nyt interiør, hvilket har bevirket en helt exceptionel og unik atmosfære. Vægge og lofter blev malet hvide, der blev lagt klinkegulv i skifer samt købt plankeborde og stole fra Thors-Design. Hertil kommer et vægarrangement med fyrfadslys og fyrfadsstager til bordene, begge dele også fra Thors-Design.

Appetit på bolværk

Thors-Design genbruger bolværk fra nedlagte færgelejer i Danmark og udvikler det til et stilrent og unikt møbeldesign inden for bænke og borde/bænkesæt, udemøbler, udekøkkender, plankelangborde, café- og konferenceborde.

Bolværket af træsorten Azobè har allerede vist sin styrke og levet omkring 50 år under vand i færgehavnene Korsør og Kalundborg. Trods de mange år i vejr, vind og vand har træet stadig samme kraft, som da det i sin tid blev fældet i Vestafrika, hvor det har sit naturlige voksested. Træets naturlige revner og sprækker gør møblerne fra Thors-Design unikke og levende. Plankebordene i Restaurant Ålbækken er fra Samsø-Kalundborg linien.

Borde


Det skal være en totaloplevelse at gå ud og spise. Thors-Design fremstiller rå og holdbare møbler i et enkelt, stilrent og rustikt design, som giver styrke og ro til både det indre og ydre rum. Thors plankeborde er liv og sjæl, og således føler vi os overbeviste om, at konceptet er på plads hvad restaurantens atmosfære angår.